Banciu, după gafa colosală de la B1: Nu am o veste bună să vă dau

Radu Banciu a făcut un scurt comentariu marți seară după ce a fost păcălit de o imagine trucată de pe stadionului echipei de fotbal Olympique de Marseille în care se presupunea că fanii îi mulţumesc acestuia în limba spaniolă.

"Trebuie să începem cu o erată. După cum știți, ieri am prezentat o imagine umflându-ne în piept cu prietenii noștri care au pus pe stadion un banner acolo. S-a demonstrat că un "facebookar", pentru care era importantă gloria de moment, a trucat fotografia și vezi, Doamne... a râs toată presa românească de Radu Banciu și el, de fapt, este un nimeni. Da, așa este, am plâns toată noaptea că am fost păcălit", a zis Radu Banciu.

[citeste si]

"Îi asigur pe ageamii ăștia care au râs de mine pe Facebook că îi așteaptă o sarabandă de imagini cu mine de pe stadion. Am vorbit cu amicii mei din Marsilia și nu am o veste bună să vă dau. Știți ce mi-a spus prietenul meu de 25 de ani? Că va pune un cearșaf cu numele meu la consulatul din Marsilia. I-am spus că nu am nevoie de scandal diplomatic. A fost o glumă cu consulatul. Nu am intenționat niciodată să devin consul", a spus Radu Banciu marți seară la B1 TV.

"Mi s-a părut absolut veridic ce s-a întâmplat pentru că am foarte mulți prieteni francezi", a mai zis realizatorul TV privind imaginea care a fost trucată.

VEZI ȘI: Radu Banciu s-a făcut de râs în direct. Gafă COLOSALĂ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel