Bădulescu a ÎNCHIS telefonul la Digi24. Ce i-a spus prezentatorului, în DIRECT

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a închis telefonul la Digi24, după un conflict cu prezentatorul televiziunii de știri. 

Discuția era despre condițiile de carantină din București, în contextul în care un bărbat aflat în carantină a arătat că nu are apă la baie nici ca să se spele pe mâini. Aurelian Bădulescu a transmis ca oamenii să nu se aștepte să fie cazați la patru stele și a susținut că n-a fost apă aprox. o oră și jumătate, din cauza unor lucrări. 

”Am auzit de dvs. din cartier”

Aurelian Bădulescu, vizibil iritat, i-a spus jurnalistului Marius Pancu, de la Digi24, că respectă mai mult românii decât o face el. Întrebat: ”Cum argumentați acuzațiile că respectați mai mult românii decât o fac eu sau trustul la care lucrez?”, viceprimarul a răspuns: ”Doar de dvs. am spus”. ”Mă cunoașteți personal?” l-a întrebat Marius Pancu. ”Nu, am auzit de dvs. din cartier” i-a răspuns Aurelian Bădulescu. ”E o atitudine foarte demnă, d-le Bădulescu, în vreme de pandemie, vă mai invit să ne spuneți cum sunt condițiile la hotelurile dvs” a continuat jurnalistul Digi24, moment în care Bădulescu a închis telefonul. 

”A și închis dl Bădulescu, foarte deranjat de români înțeleg, că au îndrăznit să se plângă de condiții. Carantina nu e o condamnare, nu e o sentință, nu e vina nimănui, nu e culpa nimănui că trebuie să ajungă în carantină, condițiile trebuie să fie decente, să respecte drepturile omului. Nu e un hotel de patru stele, dar când n-ai apă curentă se cheamă că-ți încalcă drepturi fundamentale și dreptul la o viață decentă” a mai spus jurnalistul Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel