Avere Codrin Ștefănescu: Liderul PSD arată care sunt sursele avuției sale - EXCLUSIV

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a explicat în exclusivitate pentru DCNews cum a obținut averea pe care o deține.

Vezi și: Semnal de alarmă tras de un lider PSD: ”Nici în Cuba nu era așa”

”Care sunt sursele averii dvs?”, l-a întrebat jurnalistul Val Vâlcu pe Codrin Ștefănescu, la DCNews Live.

”N-am făcut niciodată vreo afacere cu statul, în viața mea. După facultate am deschis o firmă de brokeraj cu niște colegi, pe care am dus-o până la locul 22 la nivel național, și am vândut-o unui consorțiu de bănci, pentru că a încercat să ne scoată de pe piață și eram atât de mici, că ne-au făcut o ofertă de nerefuzat. Cu banii respectivi am mers mai departe pe piața de capital și sunt un jucător frecvent, de la înființarea pieței de capital. Toate câștigurile pe care le-am avut sunt impozitate și sunt pe fișe. N-am pus asfalt, n-am făcut afaceri cu energie, n-am pus panseluțe, n-am făcut la ANRP nimic, n-am făcut nimic ce e legat de bugetul public. Tot ce am făcut am făcut simplu. Mai am o galerie de artă. 

(...) Deci tot ceea ce fac este super-controlabil și nu are nimic de a face cu statul. Deci nu am nicio firmă și nu sunt acționar la nicio societate care este legată de stat. Și probabil că asta a fost și problema care i-a supărat pe vremea sistemului Băsescu pe cei care ne vânau, pentru că n-au găsit un punct sensibil în chestia asta”, a răspuns social-democratul.

Citește și: Ipoteză bombă! Băsescu, denunțat de oamenii care i-au fost aproape

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel