Autocar cu 46 de turiști francezi, căzut în râpă în Sinaia. Șoferul a murit pe loc

Accident
Accident

Un autocar cu turişti francezi a fost implicat într-un accident la Sinaia, iar o persoană dintr-un alt autovehicul a murit.

Un autocar în care se aflau 46 de turişti din Franţa a fost implicat într-un accident rutier produs joi dimineaţă în staţiunea Sinaia. Primele informaţii arată că şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit de autocar, după care a căzut în râpa de pe marginea drumului. În urma impactului, şi-a pierdut viaţa şoferul autoturismului, turiştii din autocar scăpând nevătămaţi.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe bulevardul Ferdinand din Sinaia, la ieşirea către staţiunea Buşteni.

Primele informaţii arată că un şofer în vârstă de 62 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul său a pătruns pe contrasens, unde a lovit autocarul in care se aflau 46 de turişti francezi. După impact, autoturismul a ricoşat şi a căzut într-o râpă de pe marginea drumului, şoferul murind pe loc. Niciunul dintre turiştii aflaţi în autocar nu a avut nevoie de ajutor medical. Echipa de descarcerare a intervenit pentru scoaterea şoferului autoturismului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Accidentul a avut loc în condiţiile în care pe Valea Prahovei s plouat iar soseaua este umeda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel