Astrologul Simulescu, despre 2022: Atenție începând cu 12 aprilie! Poți lua cea mai bună sau cea mai proastă decizie a vieții

Facebook Daniela Simulescu
Facebook Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a spus, în câteva cuvinte, cum va fi anul 2022.

„Dacă ar fi să descriu 2022 în cateva cuvinte, în funcție de aspectele astrologice majore ce vor urma, acestea ar fi “De-a alba neagra”. Conjuncția Jupiter(expansiune și încredere) și Neptun(visare, haos, iluzie, magie) de pe 12 aprilie va schimba regulile oricărui joc. La prima vedere, pare că poți câștiga, dar de fapt s-ar putea să vezi doar un truc. În 2022, poți lua cea mai bună sau cea mai proastă decizie a vieții tale. Se vor răsturna multe. Vei risca ușor acolo unde nu te-ai fi gândit, și vei refuza să te implici în situațiile pe care le altădată stăpâneai”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens.

VEZI ȘI: Daniela Simulescu a realizat calendarul astrologic pentru 2022

Anul 2022 este marcat de conjuncția Jupiter - Neptun în semnul Peștilor din data de 12 aprilie. 2022 începe cu Venus retrogradă în Capricorn și se termină cu Marte retrograd în Gemeni. Deci, potrivit astrologului Daniela Simulescu, vom avea câteva evenimente care vor ajusta cu siguranță viața fiecăruia.

Anul 2022 va scoate la iveală multe relații toxice. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații.

„Jupiter și Neptun ne vor face să visăm la povești de dragoste de tipul Disney, dar noi vom trăi tot pe Terra. Și dorința noastră bolnăvicioasă de a ne arunca în scenariile imaginației vine în urma unor traume, unor momente din copilărie când nu am primit afecțiune și iubire. Am atras atenția că sănătatea mintală va avea de suferit în următorii ani, deci mulți dintre parteneri vor simți nevoia să se vindece. Să meargă la terapie, să urmeze tratamente, să evolueze spiritual. Și se vor trezi. Și astfel nu vor mai sta în postura de victimă. Alții își vor dea seama că nu au cum să își schimbe partenerul vicios. Îl vor accepta și poate vor porni la drum în căutarea unei persoane echilibrate”, a spus Daniela Simulescu.

VEZI ȘI: ZODIA susținută de PATRU planete în casa a cincea. Este motorul BUCURIEI

Nicușor Dan, detalii din astrogramă. Datoria sa karmică a Nodului Sud l-a obligat să câștige medalia de aur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel