Astra Giurgiu - Academica Clinceni rezultat final. O nouă schimbare de lider

Astra Giurgiu și Academica Clinceni s-au întâlnit vineri, în etapa a 22-a a Ligii 1.

Astra Giurgiu a învins-o acasă pe Academica Clinceni cu scorul de 3-1 (2-0), vineri, în etapa a 22-a a Ligii I de fotbal, în ultimul meci pentru cele două echipe în acest an, rezultatul ajutându-le pe gazde să revină pe prima poziţie a clasamentului.

Cu patru jucători suspendaţi, cea mai importantă absenţă fiind a lui Budescu, Astra nu a forţat pentru a obţine victoria. Echipa antrenată de Bogdan Andone a deschis scorul în minutul 5, când Răuţă a marcat în propria poartă, la un corner. Academica este echipa care a luat cele mai multe goluri din faze fixe în această ediţie a Ligii I. Al doilea gol a venit după o fază spectaculoasă în min. 27: Alibec a pasat cu călcâiul, iar Begue a finalizat tot cu călcâiul. În min. 72 a fost rândul lui Alibec să puncteze, după o greşeală în apărarea oaspeţilor.

Oaspeţii au redus din handicap în min. 77, când David Bruno a înscris şi el un autogol, la capătul unei acţiuni a lui Merloi. Academica a rămas în inferioritate numerică în min. 36, când Răuţă a fost eliminat pentru un fault la Alibec. Academica a avut momente bune până la golul doi: Merloi a avut şansa golului în min. 11, iar Florentin Matei a trimis în bară patru minute mai târziu.

Lider pentru o zi?

Astra are 43 de puncte, două mai mult decât CFR Cluj, care joacă sâmbătă în deplasare cu FC Voluntari, iar dacă ardelenii câștigă revin pe primul loc. Formaţia din Giurgiu are un singur eşec în ultimele 11 etape (0-2 cu CFR Cluj în runda precedentă).

Academica, cu 20 de puncte, este pe locul 12, antepenultimul, dar poate fi depăşită de FC Hermannstadt, care primeşte sâmbătă vizita Politehnicii Iaşi. Ilfovenii au două egaluri şi două eşecuri în ultimele patru etape.

AFC Astra Giurgiu - Academica Clinceni 3-1 (2-0)

Stadion Marin Anastasovici - Giurgiu
Au marcat: Andrei Răuţă (5, autogol), Julien Begue (27), Denis Alibec (72), respectiv David Bruno (77, autogol)
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Marcel Vasile (Bucureşti) - LPF
Cartonaş roşu: Andrei Răuţă (Academica, 36)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel