Asistenții medicali folosesc TikTok pentru a-și menține moralul ridicat

Cadrele medicale din linia întâi trec în această perioadă prin momente dificile. Pentru a le trece timpul însă mai ușor găsesc diverse activități pe care să le facă în puținele pauze pe care le au. 

Angajații din sistemul medical din Statele Unite încearcă să își țină moralul ridicat prin diferite provocări realizate pe social media. Acest lucru îi ajută să zâmbească și să uite pentru un moment de stresul amplificat de pandemia de coronavirus. 

Asistenta Kala Baker și-a invitat colegii la dans pe hituri precum „Savage" de Meg Thee Stallion la Mercy Hospital din Springfield, Missouri, scrie CNN. 

Solidaritate cu profesioniștii din sănătate

Baker afirmă că provocările ei ajută la crearea solidarității cu profesioniștii din domeniul sănătății din toată țara, în special în statele cele mai afectate de coronavirus.

Ea vede ca o modalitate de a „aduce bucuria într-un loc cu adevărat întunecat acum".

„Nu m-am simțit niciodată mai conectată cu lucrătorii din domeniul sănătății; cu toții simțim că suntem o echipă mare din toată lumea", a spus ea. „Încercăm să o facem împreună".

@nursekala

Nursing is Cindy’s day job ##coronaviruschallenge ##nurses ##doctors ##afterhours @pcimom @brennasue1023 @em.howard @purseynursey4040

♬ DJ Yames Mashup 2 - dj_yames

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel