Asistent medical de 46 de ani, MORT de Covid-19. Colegii, SEMNAL DE ALARMĂ

Asistentul medical de 46 de ani internat în spital, după ce a aflat în concediu că este infectat cu Covid-19, a murit. Colegii lui Florin Cazacu au tras un semnal de alarmă. 

Florin Cazacu, asistent medical în vârstă de 46 de ani de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, s-a stins din viață în urma infectării cu noul coronavirus.

Colegii de la Clinica 2 Psihiatrie a spitalului au transmis un mesaj prin care au dorit să tragă un semnal de alarmă. 

„Colectivul Clinicii 2 Psihiatrie Craiova îşi ia astăzi rămas bun de la colegul, asistent Florin Cazacu, un om deosebit, dedicat meseriei sale, care a plătit tributul suprem în lupta cu adversarul tăcut şi perfid al zilelor noastre. Unul dintre noi a pierdut lupta cu virusul, dar noi n-am pierdut războiul, vom rămâne uniţi, luptând ca sacrificiul lui suprem să nu fi fost în zadar! Şi dacă ar trebui să învăţăm ceva din această drama, ar fi să încercăm să ne păstrăm raţiunea în aceste zile tulburi în care apar din ce în ce mai multe informaţii false, contradictorii, teorii conspiraţioniste care duc la dezbinare, neîncredere şi ură. Virusul există, e imprevizibil şi face victime, indiferent de vârstă, stare de sănătate şi meserie! Să alegem libertatea de a fi prudenţi şi echilibraţi, cu conştiinţa unei conduite care poate proteja sau, dimpotrivă, poate distruge vieţi! Condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis colegii asistentului pe Facebook.

Bărbatul a murit după mai bine de 10 zile de spitalizare, pe secția ATI a spitalului din Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel