Asia Express, Jurnal de călătorie. Cine sunt Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț

Asia Express
Asia Express

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț formează una dintre echipele din sezonul 3 "Asia Express".

"Am 39 de ani, în curând, probabil în Asia îi voi împlini și sunt Make-up Artist. Fac meseria asta de 23 de ani. O să fie super interesant mai ales că pentru mine, lipsa de mâncare sau lipsa de somn sunt factorul de stres numărul unu. Când nu sunt mâncat așa cum trebuie sau nedormit, am reacții pe care nu știu cât de tare vă doriți să le vedeți. Cred că va fi neașteptat chiar și pentru noi. O să fim uimiți de ce ne așteaptă. Am nevoie de crema de față cu care sunt obișnuit, sunt alergic la pernele de hotel, călătoresc cu perna. Am întotdeauna o față de pernă în bagaj, indiferent ce ar fi și cum ar fi dacă nu îmi iau perna", a spus Alexandru Abagiu.

"Am primit mai nou o față de pernă cu fir de argint care este special gândită ca să nu iei eczeme și boli pe față, așa că pe aia o voi căra ca să fiu sigur. Vreau să știu că există un scut protector între mine și paiele sau bălegarul pe care urmează să dorm", a mai adăugat el.

"Am 23 de ani, sunt prieten bun cu Alexandru și de aceea sunt aici și sunt corporatist, lucrez în resurse umane. Sunt convins să o sa fie foarte greu, foarte greu și când zic asta probabil nu conștientizez cât de greu o să fie", a spus și Radu Vlăduț.

Atuul în fața altor echipe

"Că tot vorbeam de atuuri în fața alor echipe, am făcut foamea înainte să mergem în Asia Express", "Sunt o persoană competitivă și lucrul ăsta se va vedea. Am mers deja flămânzi deci aveți grijă pe cine mâncăm", au mai glumit cei doi concurenți, înainte de plecarea în Asia Express.

Iată jurnalul lor de călătorie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel