AROGANȚĂ pe litoralul românesc. COVID crește, BEREA să curgă. Declarații halucinante. "Nu știti regulile? Bere încontinuu"

Deși cazurile de COVID-19 explodează pe zi ce trece în România, oamenii nu au nicio grijă și cred tot mai mult în teoriile conspirației. Iată declarațiile halucinante ale oamenilor, din aglomerația de la malul mării. 

Litoralul românesc a fost plin și în acest weekend, în ciuda recomandărilor specialiștilor în sănătate și în ciuda pandemiei de COVID-19 care face ravagii la noi în țară. 

Distracția a fost în toi, oamenii au stat umăr la umăr, iar intervenția polițiștilor nu i-au speriat pe cei care cred în teoriile conspirației și nici pe tinerii cărora pare că nu le pasă de virus și nici dacă se vor infecta sau nu, lucru care reiese chiar din declarațiile lor. 

Reacțiile halucinante ale oamenilor

 

"Am venit să ne relaxăm, să ne simțim bine, să ne distrăm. Pentru noi nu există pandemie. Virusul nu are cum să se apropie de noi. Bere încontinuu, trebuie să ne hidratăm gâtul, nu știți regulile? Noi am citit regulamentul, bere încontinuu", a spus un tânăr. 

"Nu îmi este teamă, nu mă gândesc la nimic, numai la distracție. De ce îți este frică nu scapi. Eu cred că nu este virusul asta...", a spus un alt bărbat. 

"Lumea multă, nu se păstrează distanța între oameni, dar asta e... Ehh, ne e puțin frică, dar ce să facem? Ne acomodăm", a spus altul. 

Potrivit cifrelor oficiale, 100 de mii de turiști au ajuns la mare în acest weekend. În realitate, numărul e mult mai mare, circa 200 de mii. Sunt mulți cei care se cazează la rude ori la prieteni, citează digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel