EXCLUSIV  Argentina - Franţa, finala Campionatului Mondial, prin ochii astrologului. Daniela Simulescu: La prima vedere, am putea spune că Mbappe este mai avantajat de astre

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Argentina înfruntă Franţa în finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, duminică, de la ora 17:00, pe stadionul Lusail. Este, însă, şi un duel al titanilor. Leo Messi, de partea Argentinei, are şansa să îşi încheie parcursul la turneele finale cu un trofeu, în timp ce de partea Franţei se află Kylian Mbappe, care poate, la doar 23 de ani, să ridice a doua Cupă Mondială deasupra capului. 

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a făcut o scurtă analiză a celor doi mari jucători , al modului în care astrele ar putea influenţa finala, dar şi al avantajelor şi dezavantajelor celor doi mari jucători. 

"Finala Campionatului Mondial de Fotbal se va juca pe 19 decembrie. Soarele se va afla în Săgetător(o poziție nemaipomenită pentru un eveniment sportiv), Luna în Balanță și Ascendentul în Rac. Poziția Lunii în Balanță arată un oarecare raport egal de forțe, sau o parte din meci în care este avantajată egalitatea. Dar Luna va aplica la un careu cu Pluto și Lilith. Am putea spune că echipa care va juca mai mult în defensivă ar putea avea mai mult de pierdut. Careul dintre Soare și Jupiter denotă o încredere prea mare, altfel spus un ego ridicat al celor două echipe. De aceea, niciuna dintre ele nu ar trebui să se culce pe o ureche imediat ce a dat un gol.

La prima vedere, am putea spune că jucătorul francez, Kylian Mbappé, este mult mai avantajat de astre. El s-a născut cu Soarele în Săgetător la același grad cu meciul, are o conjunție Lună-Venus în Capricorn(meciul beneficiază de Mercur și Venus în același semn) și tocmai ce a trecut de întoarcerea lui Jupiter. Mbappé chiar își va sărbători Revoluția solară pe 20 decembrie.

Dar în astrograma meciului, în cel mai de sus punct al său, îl zărim pe Chiron. Foarte foarte puternic! Ori Lionel Messi, în harta lui natală, beneficiază de o conjuncție Lună-Chiron remarcabilă. Acest asteroid vorbește despre depășirea propriei condiții, în urma unor traume puternice. Iar Luna din astrograma meciului îi atinge Mijlocul cerului lui Messi", spune Daniela Simulescu.

Ce se va întâmpla în finală, însă, rămâne de văzut pe teren. Atât Leo Messi, cât şi Kylian Mbappe sunt cei mai buni jucători ai echipelor lor, dar este greu de crezut că, într-un fotbal atât de tacticizat, un singur fotbalist poate câştiga trofeul pentru ţara sa, fără un sprijin semnificativ din partea coechipierilor. 

Argentina, în drumul spre finală, a eliminat Australia (2-1), Olanda (2-2, 3-4 după loviturile de departajare) şi Croaţia (3-0), în timp ce Franţa a eliminat Polonia (3-1), Anglia (2-1) şi Maroc (2-0).

De reţinut este şi faptul că Franţa este deţinătoarea titlului mondial, după ce a învins-o în 2018 pe Croaţia, scor 4-2, în finală. În semifinalele din Rusia, Franţa eliminase Argentina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel