Arafat, ÎNGRIJORAT. Mai multe infectări decât confirmări "Va fi ca în RĂZBOI"

Raed Arafat, secretar de stat din Ministerul Sănătății, a afirmat că România are mai mulți infectați decât cei declarați și să urmează "o perioadă de război".

Raed Arafat a declarat că în România, la fel ca în orice ţară cu transmitere comunitară a virusului COVID-19, numărul cazurilor de îmbolnăvire este mult mai mare decât cazurile confirmate.

"Ca în orice ţară care are COVID-19 şi care se răspândeşte comunitar, cum este la noi, cazurile existente sunt mult mai multe decât cazurile care sunt confirmate. Sunt mulţi simptomatici uşor şi asimptomatici, ăsta e şi motivul pentru care am recomandat să poarte masca, pentru că nu ai cum să ajungi să confirmi toate cazurile, este imposibil dar clar că trebuie crescut numărul testelor. Lucrurile vor deveni mai uşoare pe parcurs, depinde acum şi cum evoluează lucrurile" a afirmat Raed Arafat, în direct la Digi24.

„Încă greul nu s-a terminat şi încă nu am ajuns la ce este foarte greu. Va trebui să înţelegem că va fi o perioadă ca în război pentru că va creşte încă numărul înainte să scadă. Este posibil ca numărul pacienţilor de Terapie Intensivă să fie în creştere şi nu în scădere în perioada următoare" a completat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel