Antena 3: Oana Mizil l-a vizitat pe Traian Băsescu-FOTO

Anca Murgoci / 06 oct 2015 / 09:35

Antena 3 a prezentat o serie de imagini susținând ca Oana Mizil i-a făcut o vizită lui Traian Băsescu, la vila acestuia din strada Mihăileanu.

(w670)

Fotografiile au fost prezentate de Mihai Gâdea, luni seară, la "Sinteza zilei", de la Antena 3.

(w670)

"Când colegii noşti fotografiau întâlnirea secretă, au venit niste băieţi de la SPP care au făcut un zid uman în jurul maşinii pentru a-i împiedica de la a mai face fotografii", a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

(w670)

Oana Niculescu Mizil este iubita fostului edil de la Sectorul 5, Marian Vanghelie, aflat în arest la domiciliu, în aşteptarea unei decizii cu privire la situaţia sa juridică.

(w670)

"Vă aduc aminte de o altă soţie care a mers la Traian Băsescu", înainte de termenul soţului, a spus Mihai Gâdea, precizând că e vorba de soţia lui Adriean Videanu.

(w670)

Amintim că Oana Niculescu Mizil l-a așteptat, în septembrie 2010, în fața plenului Camerei Deputaților pe Traian Băsescu în zeghe, în semn de protest față de "frauda de la votul Legii pensiilor".

Ea spunea atunci: "sunt prizonier în propria țară, sunt prizonier în propriul Parlament". Traian Băsescu a întrebat-o, la acea vreme, pe Oana Mizil dacă era nevoie de circ.