Ansu Fati, clauză FABULUOASĂ la Barcelona. Suma ajunge la 400 de MILIOANE de euro

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Tânărul fotbalist este revelația sezonului pentru catalani, la doar 17 ani.

FC Barcelona a anunțat că a crescut clauza de eliberare a lui Ansu Fati, de la 100 milioane euro la 170 milioane euro, conform Agerpres. În plus, când tânărul de 17 ani va semna primul său contract profesionist, clauza acestuia va urca la 400 milioane euro.

„FC Barcelona şi jucătorul Ansu Fati au căzut de acord asupra unei ameliorări a contractului său valabil până la data de 30 iunie 2022, cu opțiune de încă doi ani suplimentari, şi pentru o clauză de eliberare care ajunge de la 100 la 170 de milioane de euro", a anunțat clubul catalan.

170 milioane euro acum, 400 milioane euro în curând

„Clauza sa va atinge 400 de milioane de euro când Ansu Fati va semna primul său contract profesionist ca jucător al primei echipe", a adăugat FC Barcelona.

Atacantul de 17 ani nu împlinise încă această vârstă când a fost titularizat în prima echipă, în septembrie. Format la „Masia", de la 10 ani, abilul fotbalist a doborât mai multe recorduri, precum cel mai tânăr marcator al Barcelonei în La Liga și cel mai tânăr catalan care a evoluat în Liga Campionilor.

Tânărul și-a obținut cetățenia spaniolă în septembrie, a jucat deja pentru echipa de tineret a Spaniei și va putea fi convocat pentru Euro 2020, la prima reprezentativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel