ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, până-n 3 iunie

Irina Constantin / 07 mai 2019 / 17:29

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, până-n 3 iunie Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea până în 13 mai

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere negativă mai pronunțată în regiunile intracarpatice și la munte. 

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a României, dar mai ales în centrul, estul și nordul teritoriului.

ANM, prognoza meteo. Vremea 13 - 20 mai 

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și sud-vestice. 

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice și la munte.

ANM, prognoza meteo. Vremea 20 - 27 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

ANM, prognoza meteo. Vremea 27 mai - 3 iunie

Valorile termice estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de ceea ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval.