EXCLUSIV  Ana Otvos, de la EXATLON, spulberă dietele: Nu există acest lucru!

Ana Otvos, de la Exatlon, a fost invitata DCNews în emisiunea despre fitness și nutriție. Vorbind despre nutriție, stil de viață, Războinica de la Exatlon spulberă un vis frumos, dar nerealist, al dietelor.

”Aș vrea să vă dau câteva sfaturi și mi-ar plăcea să existe un set de reguli pe care să-l cunoască toată lumea și să fie standard, dar nu există acest lucru” a spus Ana Otvos, întrebată despre reguli de nutriție generale, care să se aplice tuturor și să aibă o siluetă de invidiat. 

În continuare, Ana a subliniat: ”Stilul de viață și alimentația echilibrată au nevoie de timp ca tu să-ți cunoști corpul și nevoile tale. Singurele lucruri pe care pot să le spun oamenilor pe care nu-i cunosc, nu i-am văzut, nu le știu nevoile sau stilul de viață, este să se documenteze despre ce înseamnă nutrienți și, când vor decide să renunțe la kilogramele în plus, să știe un singur lucru: pot slăbi cu orice, însă să intre în deficit caloric”. 

Nu ține dieta vecinei, s-ar putea ca la tine să nu funcționeze

”Sfaturi dăm toți, știm diete minune, știm tot ce înseamnă ca să ajungi să ai succes în domeniul acesta, dar fiecare are un corp al lui, suntem atât de bine făcuți și corpul nostru ne știe atât de bine nevoile, încât asta ne dă unicitate. Nu ar trebui să ții regimul pe care-l ține vecina de la 7, că s-ar putea să nu-ți meargă deloc și vei fi dezamăgit și vei renunța și vei intra în depresie” a mai spus Ana. 

Vezi și: EXCLUSIV Cum a slăbit Ana Otvos 12 kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel