Alexandru Mateiu, dorit de Becali. Rădoi l-a dat de gol

Mirel Rădoi spune că Gigi Becali se folosește de un joc la cacealma în momentul în care a anunțat că îl dorește pe Alexandru Băluță. De fapt, patronul FCSB l-ar dori pe Alexandru Mateiu. 

Săptămânile trecute, Gigi Becali şi-a anunţat interesul pentru Alexandru Băluţă, dar a vorbit şi despre un alt transfer pe care-l vrea: "Un mijlocaş din Ţara Olteniei" care, potrivit lui Mirel Rădoi, ar fi Alexandru Mateiu, în ciuda zvonurilor conform cărora vicecampioana ar fi fost interesată de Gustavo sau Zlatinski.

Foarte bun prieten cu Nicolae Dică, Mirel Rădoi a dezvăluit că Mateiu a devenit o ţintă pentru Becali, la fel cum a mai fost şi în iarna lui 2016, când finanţatorul FCSB a pus pe masă 3,6 milioane de euro pentru Mateiu, Ivan, Vătăjelu şi Bancu: "Eu cred că vrea să stabilizeze Craiova. Orice am spune despre Gigi, nu putem spune că nu e abil la lucrurile astea. A făcut-o cu CFR, cu Astra, cu Viitorul, deci planul i-a funcţionat. Dar eu nu cred că CS U va accepta ca Băluţă să fie transferat. Când a vorbi despre mijlocaşul pe care-l crea de la Craiova, Gigi Becali nu s-a referit la Gustavo, ci la Mateiu. E jucătorul care urcă cu personalitate, la fel cum o face şi Nedelcu, dar Nedelcu mai are nevoie de timp pentru a ajunge la nivelul lui Mateiu. Pe Mateiu l-am apreciat foarte mult, am încercat să-l aduc la Steaua", a spus Rădoi, pentru Digi Sport, conform prosport.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel