Alexandru Cumpănașu: Dacă nu fac atac cerebral va fi mare minune

Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj după ultimele declarații ale lui Felix Bănilă, șeful DIICOT, în cazul fetelor dispărute la Caracal.

”GATA. DIICOT A REZOLVAT CAZUL! Daca nu fac atac cerebral zilele astea va fi mare minune. Seful DIICOT a declarat astazi asa din senin ca au cam terminat cu cazul Alexandrei si Luizei... pe baza a ce? El stie. Oamenii astia se joaca cu focul. VOI FACE DECLARATII DE PRESA CA RASPUNS LA DECLARATIILE DOMNULUI BANILA LA ORA 14.30 IN FATA LA PARCHETUL GENERAL!!! MAFIA A INVINS. ORDINELE AU FOST DUSE LA INDEPLINIRE. MOR CU EI DE GAT!”, a fost mesajul transmis de Alexandru Cumpănașu.

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a precizat că raportul INML arată că oasele găsite în butoiul din casa din Caracal conțin ADN-ul Alexandrei, de aceea anchetatorii consideră că lucrurile sunt deja clare, însă cercetările nu sunt oprite.

”La dosarul cauzei au venit acele concluzii preliminare din care rezultă că a fost identificat profilul genetic al minorei, în proporție de 99,90%. Din punctul nostru de vedere, acestea sunt oarecum clare pentru noi, însă cercetările continuă", a declarat șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel