Alexandru Cumpănaşu, angajat la SNSPA. Conducerea instituţiei reverifică legalitatea procedurii

Florin Răvdan / 26 sep 2019 / 18:56

Conducerea Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat, joi, că a decis reverificarea legalităţii procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpănaşu în cadrul proiectului 'Consolidarea cadrului pentru creşterea calităţii serviciilor publice şi sprijinirea dezvoltării la nivel local' (SIPOCA 9). 

"Deşi acest proiect a făcut obiectul mai multor verificări interne şi externe (Curtea de Conturi, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene etc.), în conformitate cu procedurile legale, conducerea SNSPA a decis această nouă verificare internă pentru a clarifica situaţia privind studiile absolvite de domnul Alexandru Cumpănaşu", se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii SNSPA precizează că la angajare Alexandru Cumpănaşu a semnat 'olograf' un document prin care certifică îndeplinirea condiţiilor legale de exercitare a responsabilităţilor specifice unui post de expert, 'nivel de încadrare studii superioare'. 'În funcţie de rezultatele verificărilor interne, se vor lua măsurile legale care se impun', a transmis SNSPA.