Alexandru Cumpănașu a plecat din studioul România TV: MĂ RETRAG. NU MAI POT!

CUMPĂNAȘU
CUMPĂNAȘU

Invitat duminică seara în studioul România TV, pentru a discuta despre cazul Caracal, Alexandru Cumpănaşu a decis să iasă din emisiune după ce a discutat despre ceea ce s-a întâmplat cu ancheta în cazul morţii nepoatei sale, Alexandra Măceşanu.

"Când ai un asemenea caz, de o asemenea amploare, eşti obligat ca poliţist şi procuror să verifici tot. Să verifici pe cine se baza individul ăsta pentru că, după ce a sunat Alexandra, dacă mergem pe varianta procurorilor, el în loc să ascundă cadavrul, să ascundă persoana, el s-a apucat să facă foc în curte. Oameni buni, în ce dracu' de lume trăim? Ne credeţi tâmpiţi? Eu mă retrag, îmi cer scuze. Nu mai pot să mai stau. Am promis că rămân dar nu pot să intru în dezbateri pentru că, efectiv, nu pot", a declarat, revoltat, Alexandru Cumpănaşu.

În cadrul emisiunii, Alexandru Cumpănaşu a vorbit despre patru nume pe care le-a le-a dat anchetatorilor, ale unor persoane care ar putea şti lucruri importante legate de ancheta de la Caracal. Acesta a afirmat că a furnizat acele patru nume şi că, văzând că nu se face nimic în acest sens, va merge la DIICOT personal pentru a da el, în scris, numele acestor persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel