Alexandru Arşinel, mesaj de pe patul de spital. Ce simptome are actorul

Actorul Alexandru Arșinel a transmis un mesaj de pe patul de spital, după ce el și soția sa au fost internați cu COVID-19. 

"M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am COVID.", a declarat Alexandru Arșinel pentru PRO TV.

Actorul în vârstă de 81 de ani este în categoria de risc. În 2013, el a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Totuși, soții au făcut o formă ușoară a bolii deoarece au primit prima doză de vaccin anti-COVID în ianuarie, iar rapelul în februarie.

”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru.”, a mai spus actorul.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au ajuns acum 4 zile la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, după ce au fost depistați pozitiv cu Sars-Cov-2.

VEZI ȘI: Alexandru Arșinel, internat cu COVID-19, deși s-a vaccinat. Valeriu Gheorghiță, explicații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel