EXCLUSIV  Alexandru Arșinel, dezvăluire: M-a întrebat de ce nu am ieșit la TV să spun. Nu e în firea mea să fac așa ceva

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel

În anul 2013, pe când avea 70 de ani, actorul Alexandru Arșinel a primit o nouă șansă la viață printr-o operație de transplant de rinichi.

La acel moment, au pornit atacurile la adresa actorului în sensul în care unii considerau că a stat prea puțin pe lista de așteptare pentru găsirea unui rinichi. Întrebat despre acest subiect, Alexandru Arșinel a explicat, la DC News, cum au stat lucrurile.

"O colegă de meserie care mă simpatizează mi-a spus: de ce nu ai ieșit să spui la TV că ești bolnav? Nu este în firea mea să fac așa ceva. Ce să fac? Să vin și să plâng că am avut cinci operații de coloană? Că la 26 de ani am avut prima colică renală și am avut o groază de colici? Că rinichii mei mai funcționau doar 7%? În cel mai scurt timp puteam să fac insuficiență renală și să vă dau interviu pe lumea cealaltă.

Dar nu am crezut că am sau nu am dreptul la asta. Pentru această operație trebuie să aștepți. Am avut noroc că mi-au găsit mai repede un rinichi compatibil la care am dat probă șapte persoane, iar eu am ieșit cu probele cele mai bune. Am aproape 80 de ani și funcționează bine cu ajutorul lui Dumnezeu și al profesorului Lucan și echipei sale. Au găsit un motiv pentru ca iarăși să scrie. Îl mai aduc, din când în când, în actualitate. Am început să mă obișnuiesc”, a spus Alexandru Arșinel la DC News.

Iată răspunsul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel