Alexandrescu, semnal de ALARMĂ: Bă, Gheorghe, ca să nu MOARĂ MĂ-TA, poartă MASCA!

Cosmin Alexandrescu, președintele Asociației Profesionale a Medicilor de Ambulator, a tras un mare semnal de alarmă, în contextul în care tot mai mulți români refuză să respecte regulile impuse de pandemia de COVID-19. 

Întrebat cum vede faptul că sănătatea oamenilor a ajuns subiect politic și electoral, Cosmin Alexandrescu, președintele Asociației Profesionale a Medicilor de Ambulator, a răspuns ferm:

"Arată inconștiența clasei politice... tatăl unui fost prim-ministru tocmai a decedat de COVID, ieri, (n.r. tatăl premierului Mihai Tudose), personalități din România au printre infectați persoane cunoscute, soțul unei cunoscute prezentatoare este în ATI, la Spitalul Monza. Tot nu credem? Ca să vorbesc direct: Bă, Gheorghe, ca să nu moară mă-ta, poartă mască! Că nu e un sacrificiu așa de mare!", a declarat Cosmin Alexandrescu, în direct la B1 TV. 

1. Foto: Ager (cosmin_alexandrescu_12148000.jpg)

"Cum își poate închipui cineva așa ceva, nu-mi pot da seama"

"Nu știu cum pot să creadă adepții teoriei conspirației că s-au așezat la aceeași masă Statele Unite, Franța, China, Iranul, Rusia și s-au hotărât să pună, așa, de o mare conspirație mondială prin care să distrugă economia lumii și să omoare oamenii. Cum își poate închipui cineva așa ceva, nu-mi pot da seama", a completat el. 

Citește și: Românii REFUZĂ ajutorul medicilor. Oancea, strigăt DISPERAT: "Stupefiați! NU mai avem cu cine și cu ce. Noi nu suntem la PLAJĂ ACUM"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel