Românii REFUZĂ ajutorul medicilor. Oancea, strigăt DISPERAT: "Stupefiați! NU mai avem cu cine și cu ce. Noi nu suntem la PLAJĂ ACUM"

Medicul Cristian Oancea, manager al Spitalului "Victor Babeș" din Timișoara, a vorbit despre cum refuză românii internarea și tratamentul pentru COVID-19, după decizia CCR. 

"Am fost criticat că am avut o declarație dură, eu aș eticheta-o reală. Atâta timp cât noi facem toate eforturile, avem în spitalele de la noi toate terapiile care sunt și în SUA, și-n Franța, lucrăm non-stop și colegii din Terapie Intensivă nu și-au luat concediu ca să salvăm viețile oamenilor... Nu sunt om politic, nu sunt jurist, nu sunt torționar cum am fost făcuți, nu suntem inchizitor... sunt doar medic! Și eu, și colegii mei!", a declarat Cristian Oancea, în direct la B1 TV. 

"Am rămas stupefiați!"

Medicul Virgil Musta a semnalat că mai mulți pacienți, infectați cu COVID-19, vin la poarta spitalului și apoi spun că pleacă pentru că... decizia CCR. În acest context, Cristian Oancea a spus că au avut mai multe cazuri, iar medicii au rămas stupefiați. 

"Într-adevăr am avut cazuri... au venit, ne-au anunțat că au COVID și au plecat acasă. Am rămas stupefiați! Nu știu de ce mai vin. Ar trebui întrebați acești pacienți cine-i monitorizează. Pur și simplu nu mai avem cu cine și cu ce să luptăm ca să-i convingem că vrem să facem bine. Și binele cu forța nu se poate face!

Noi suntem în spitale pentru pacienți, noi nu suntem la plajă acum, nu suntem la munte, nu suntem la mare. Suntem aici și pentru pacienții responsabili și pentru cei mai puțin responsabili. Din nefericire, fake-news-urile sau teoriile conspirației efectiv ne doboară, ne lasă fără nicio armă. Când pacientul vine și-ți spune să nu-i dai tratamentul, să nu-i dai terapii inovatoare... noi ne dăm peste cap, nu dormim noaptea, ne rugăm de industria Farma să aducem aceste tarapii și pacienții nu le vor! Ce mai putem să facem?!", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel