Alex Mitriţă, jucătorul momentului în SUA. Două goluri senzaţionale în ultima etapă - VIDEO

Alexandru Mitriţă (25 de ani) a fost cel mai bun om al lui New York City în victoria cu Inter Miami din MLS.

Mitriţă a reuşit o dublă în victoria echipei sale, scor 3-2, în deplasare cu Inter Miami, echipa deţinută de David Beckham şi la care a evoluat Gonzalo Higuain, atacant transferat recent de la Juventus.

Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 4 al partidei, după ce a primit o centrare foarte bună din partea lui Ring. Mitriţă s-a întins şi l-a invins pe portarul advers cu un şut din interiorul careului.

Morgan reuşea să restabilească egalitatea pentru Inter Miami în minutul 27, însă 8 minute mai târziu Tinnerholm o aducea din nou pe New York City în avantaj. În minutul 38, Morgan reuşea dubla pentru Miami şi scorul de pe tabelă era din nou egal.

Mitriţă a reuşit faza meciului în minutul 43. După un corner executat de Inter Miami, Mitriţă a interceptat la marginea propriului careu şi a plecat într-o cursă fantastică în care niciun jucător nu a mai putut sa il opreasca. Micuţul atacant român s-a dus până în careul advers unde a şutat şi a înscris, reuşind să stabilească scorul final, 3-2 pentru New York City, scrie sport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel