Alertă coronavirus la Tribunalul București. Av. Vicol: Mi-au consumat sticla cu spirt. Inculpatul a spus!

Laura-Vicol
Laura-Vicol

Avocata Laura Vicol a spus ce s-a întâmplat în sala de judecată, după ce a fost adus deținutul suspect de coronavirus la Tribunalul București.

"Cei de sus mi-au consumat sticla de spirt cu care umblu în geantă. Sunt atâtea informaţii, în fiecare zi, la tv, prin care suntem avertizaţi să ne protejăm, să ne ferim de orice manieră în care ar putea această boală să fie diseminată. Mi se pare incredibil! Cel în cauză am înţeles că avea un referat medical, dosarul lui a fost luat la ora 08:30, iar el a fost adus ulterior în ţară.

"Sunt suspect de coronavirus. Scoateţi-mă din sală sau faceţi ceva!"


Soţia lui care l-a vizitat la grefă şi care s-a întors de curând din Italia este suspectată de coronavirus. Omul a spus: "Sunt suspect de coronavirus. Scoateţi-mă din sală sau faceţi ceva!". El a spus! Acum nu ştiu dacă doamnele judecător au auzit. Sunt convinsă că dacă ar fi auzit... Şi o glumă dacă ar fi fost, trebuie luate toate aceste informaţii în serios. Mai ales că acest om a venit cu un referat medical. Nu ştiu cum cei de la penitenciar l-au transportat", a declarat avocata Laura Vicol, în faţa Tribunalului Bucureşti, după ce sala de judecată a fost evacuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel