Alegeri locale 2020. Ciolacu, TRANȘANT la adresa PNL: România nu are nevoie de noi experimente

Președintele PSD Marcel Ciolacu a atacat, din nou, PNL și a scris câteva rânduri despre și pentru candidații PSD la alegerile locale 2020. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, vineri, după ce s-a dat startul campaniei electorale, că miza alegerilor locale este „siguranța unei administrații eficiente”. Ciolacu a susținut apoi că PSD are mii de candidați care și-au demonstrat competența și profesionalismul în ceea ce privește administrația publică.

„Siguranța unei administrații eficiente! Aceasta este miza alegerilor locale! #PSD are mii de candidați care și-au demonstrat deja competența și profesionalismul în administrația publică. Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate!”, a scris Ciolacu pe Facebook. 

Postarea președintelui PSD a inclus și un atac la adresa PNL. 

„Traversăm o perioadă grea, atât din punct de vedere sanitar, cât și economic și social. România nu are nevoie de noi experimente. În ultimele nouă luni de zile am văzut cu toții cum acestea au dus România în pragul dezastrului. PNL a guvernat catastrofal România. Au furat. Au mințit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Și-au bătut joc de copii și pensionari. Nu sunt capabili să administreze eficient nici România și nici comunitățile locale.

Nu se mai poate așa! Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educația copiilor lor, de viața lor și dezvoltarea comunității din care fac parte.
Sunt convins că românii le vor acorda încrederea celor care au demonstrat că muncesc cu adevărat pentru ei! Sunt convins că românii vor alege Partidului Social Democrat!

Le urez mult succes tuturor candidaților noștri!”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel