Aguero vrea să se „sinucidă” după plecarea lui Messi, glumește Di Maria. „Cristiano vrea să se omoare și el”

PSG - Di Maria. foto: @PSG / facebook
PSG - Di Maria. foto: @PSG / facebook

Sergio Aguero vrea să se „sinucidă” acum că Messi a părăsit Barcelona, glumește Di Maria.

Atacantul argentinian Angel Di Maria, legitimat la Paris Saint-Germain, a spus că conaționalul său Sergio Aguero a fost foarte dezamăgit că Lionel Messi a părăsit FC Barcelona, prietenul lui fiind principalul motiv al transferului de la Manchester City.

Conform Marca, Messi a devenit oficial jucător al parizienilor, alături de Di Maria, iar Aguero rămâne la Barcelona fără să-și îndeplinească scopul de a juca împreună cu prietenul său. „Kun vrea să se sinucidă, ce să faci...”, a spus Di Maria în glumă în timpul unui interviu. „Pe lângă toate astea, cel mai rău lucru este că s-a accidentat iarăși și va lipsi câteva săptămâni. Este cel mai trist lucru”.

Și Cristiano e gelos pe PSG

Când vine vorba de Cristiano Ronaldo, un alt fotbalist despre care se speculează că ar putea ajunge în capitala Franței, zvonurile spun că acesta ar putea juca la PSG pe gratis din 2022. Di Maria spune că fostul său coechipier trebuie să fie tare supărat că nu poate juca în echipa momentului.

„Cred că Cristiano vrea să se omoare și el că nu e aici”, a mai adăugat jovial Angel. „Calitatea și cantitatea jucătorilor de la PSG sunt unice. Nu se întâmplă mereu la cluburi și marii jucători mereu vor să fie în compania altor mari jucători. Cristiano sigur vrea să fie aici, dar l-au adus pe Messi și din fericire el este mult mai bun”.

Messi e cel mai bun, spune Di Maria

Messi și Di Maria sunt buni prieteni. „Pentru mine, e foarte simplu să joc cu el. Dacă alergi, îți pasează și mingea îți aterizează la picior”, a explicat jucătorul. „Nu există vreo scuză. Am o relație excelentă cu el atât pe teren cât și în afara sa. Este simplu să vezi ce vrea să joci”.

„Messi este de pe altă lume. Dacă îi arunci un bolovan și face preluare, ți-l pasează de parcă n-a fost nimic, el gândește mereu înainte. Niciodată n-am mai văzut așa ceva”, spune în încheiere Di Maria. „Am jucat cu Cristiano, Neymar, Mbappe, Rooney, Van Persie, Ibrahimovic, Benzema, Bale, dar n-am mai văzut pe cineva ca el. Este unic Leo”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel