Aglomerație pe Aeroportul Cluj. S-a deschis DOSAR PENAL

Pasageri avion
Pasageri avion

Autoritățile au deschis un dosar penal după imaginile cu muncitorii aduși la Aeroportul din Cluj. 

Un dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca a fost deschis în urma imaginilor cu muncitorii înghesuiți în fața Aeroportului din Cluj, scrie Mediafax. 

Polițiștii din Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor în cauza privind situația persoanelor aflate in cursul acestei dimineți pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj.

Cauza se afla sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Înghesuiți în parcarea aeroportului

Aproape 2.000 de persoane din județe din Transilvania și Moldova au fost înghesuiți în parcarea din fața Aeroportului Internațional „Avram Iancu" Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură. Directorul Aeroportului, David Ciceo, a declarat, pentru Mediafax, că în cursul zilei sunt prevăzute 12 curse care pleacă spre destinații din Germania - Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe și Dusseldorf.

VEZI ȘI: Horă la Spitalul din Craiova după ce a fost vindecat primul infectat cu COVID-19

Aduși cu autocarele 

La rândul său, prefectul de Cluj a anunțat că firma de recutare care a adus muncitorii la aeroport va fi anchetată. Mircea Abrudan a spus că oamenii au fost aduși grămadă cu autocarele dimineață, în condițiile în care zborurile charter spre Germania erau programate să decoleze până seara.

Conducerea Consiliului Județean Cluj a cerut demisia sau demiterea directorului Aeroportului Internațional „Avram Iancu" Cluj, David Ciceo, acuzându-l că nu a anunțat nicio autoritate despre cursele aeriene cu muncitori spre Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel