Agentul lui Christian Eriksen, anunţul aşteptat de toată lumea: Respiră şi poate să vorbească

Facebook Christian Eriksen - foto ilustraţie
Facebook Christian Eriksen - foto ilustraţie

Impresarul lui Christian Eriksen a anunţat că fotbalistul şi-a revenit, respiră şi poate vorbi, după ce a leşinat în meciul cu Finlanda şi a fost resuscitat timp de 18 minute pe teren. 

Agentul lui Eriksen, Martin Schoots, a stat de vorbă cu tatăl jucătorului și anunță că situația este din ce în ce mai bună: "Am stat de vorbă cu tatăl lui Christian, mi-a spus că respiră și poate să vorbească", a spus agentul, pentru NOS.

Christian Dannemann Eriksen este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. El a debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

Ce s-a întâmplat 

În minutul 43, în timp ce mingea se îndrepta spre Christian Eriksen, aflat undeva aproape de linia de aut, fotbalistul lui Inter s-a prăbușit inert pe gazon. Imediat, colegii lui au reacționat și au chemat disperați staff-ul medical.

Un adversar finlandez și-a pus mâinile în cap când l-a văzut întins pe gazon. Lui Eriksen i s-au acordat imediat îngrijiri medicale direct pe gazon. S-a adus foarte rapid și un defibrilator. După 18 minute, timp în care toată lumea era șocată, Eriksen a fost scos cu o targă și dus direct la vestiare, după care, cel mai probabil la spital.

Căpitanul Kjaer și portarul Schmeichel au încercat să o liniștească imediat pe soția jucătorului care venise la marginea terenului, scrie Digisport.ro.

Meciul s-a reluat la ora 21:30. 

VEZI LIVE TEXT Danemarca - Finlanda

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel