Aflat după gratii, Nuțu Cămătaru a decis să divorțeze

Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, a luat o decizie care i-a surprins chiar și pe apropiații acestuia: vrea să divorțeze de Lidia, femeia care a încercat să-l scape de închisoare în urmă cu câțiva ani.

Potrivit cancan.ro, Nuțu Cămătaru a intentat divorțul, acțiunea fiind înregistrată la  Judecatoria Sectorului 5 pe 22 august. Aflat după gratii, din cauza acuzațiilor la adresa sa, Cămătaru  ar putea să rămână  fără avere, pentru că anchetatorii pot să pună  sechestru pe proprietățile sale și să le confiste, dacă va exista o sentință definitiva de condamnare. Din această cauză, se pare că Nuțu Cămătaru ar fi cerut divorțul de soție.

 Lidia, femeia de care Nuțu Cămătaru a mai divorțat în 1999, se află și ea la închisoare, după ce a încercat să-l scape de închisoare pe Nuțu.

În 2008, pe vremea când Nuțu era în pușcărie, femeia i-a plătit lui Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru, 30.000 de euro, după ce acesta a convins-o că poate interveni pe lângă judecatorul care urma să decidă eliberarea condiționată a lui Nuțu.

Procurorii  i-au prins, iar ea a fost trimisă în judecată și a primit doi ani pentru cumparare de influență, la care s-au adăugat alți trei, proveniți dintr-o condamnare mai veche, cu suspendare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel