Nuțu Cămătaru dat pe brazdă: ”Sifon” pentru DNA

nutu camataru
nutu camataru

Nuțu Cămătaru a încălcat una dintre principalele reguli ale lumii interlope, aceea de a nu colabora cu autoritățile și a nu ”turna” partenerii de afaceri.

Nuțu Cămătaru apare ca martor într-un proces în care un avocat din Pitești a fost trimis în judecată pentru trafic de influență. Nuțu Cămătaru le-ar fi spus anchetatorilor tot ce știa și, astfel, procurorii anticorupție din Pitești au dispus trimiterea în judecată a avocatului Aurică Cocaină și a complicelui acestuia, Constatin Popescu, sub acuzația de trafic de influență, informează evz.ro.

În 2010, avocatul a cerut 50.000 de euro de la piteșteanul Costel Vlad, reținut preventiv pentru furt calificat, pentru a interveni la judecătorii pentru a fi eliberat.

În acest dosar apare și numele lui Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru. Potrivit DNA, calitatea acestuia este de martor, el fiind de față când Doru Vlad , fiul lui Costel Vlad, i-a dat suma de 50.000 de euro lui Constantin Popescu, complicele lui Cocaină pentru a obține o decizie favorabilă în instanță.

VEZI ȘI: Senseiul lui Nuțu Cămătaru, 11 ani de închisoare pentru cămătărie

„În dimineaţa zilei de 24 octombrie 2010, Doru Vlad, însoțit de martorul Ion Balint, precum şi de Marian Sârbu şi Mihai Nazare, cu alt autoturism, s-a deplasat în Piteşti, la restaurantul hotelului Muntenia, unde s-a întâlnit cu inculpatul Constantin Popescu", scriu procurorii DNA în materialul de anchetă.

Anchetatorii au mai precizat că: „Cu această ocazie, martorul Vlad Doru i-a remis suma de 50.000 euro inculpatului Popescu Constantin şi, totodată, i-a spus acestuia că dacă nu se obţine eliberarea tatălui său la recurs să i se restituie banii".

Așa cum ne-au precizat surse din anchetă, Ion Balint a fost audiat în timpul cercetărilor și a recunoscut chiar că el a împrumutat cu cei 50.000 de euro familia lui Costel Vlad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel