Maramureş: Deputatul Nuţu Fonta, noul preşedinte al PMP

Deputatul Nuţu Fonta a fost numit preşedinte interimar al PMP Maramureş, în urma fuziunii dintre UNPR şi PMP. Acesta deţine şi funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.

'Decizia numirii mele în funcţia de preşedinte interimar al PMP Maramureş a fost luată în urma discuţiilor purtate săptămâna trecută în cadrul Consiliului Executiv Naţional. În acest moment, suntem preocupaţi să identificăm principalele chestiuni de ordin politico-administrativ la nivel de judeţ şi, împreună cu alţi colegi, inculsiv cei din CJ Maramureş, să găsim variantele optime în rezolvarea unor astfel de probleme existente în unele comunităţi', a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele interimar al PMP Maramureş, Nuţu Fonta.

Înaintea fuziunii cu PMP, deputatul Nuţu Fonta a fost preşedintele UNPR Maramureş, iar la alegerilor locale a candidat la funcţia de primar al oraşului Borşa, însă a pierdut alegerile. Până la numire lui Fonta, filiala din Maramureş a fost condusă de Adrian Todoran, ex-PDL.

PMP deţine una dintre funcţiile de vicepreşedinte al CJ Maramureş, care este ocupată de Lucian Morar, după ce, la nivelul judeţului, a semnat cu PSD un acord colaborare politico-administrativă care a permis formarea noului CJ Maramureş, iar pentru PSD - obţinerea funcţiei de preşedinte al CJ.

Lucian Morar a fost iniţial în UNPR, partid sub sigla căruia a câştigat un nou mandat de primar în oraşul Ulmeni, la alegerile locale din 5 iunie, renunţând ulterior la această funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel