Aeroport Otopeni, sistem recunoaștere facială. Investiție de 8,9 milioane de euro

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) alocă 8,868 milioane de euro, fără TVA, pentru lucrări de modernizare, retehnologizare şi extindere a sistemului de televiziune cu circuit închis (TVCI) al Aeroportului Internaţional Henri Coandă. 

Aeroportul Otopeni va fi dotat cu soluţii de recunoaştere facială şi de recunoaştere automată a numerelor de înmatriculare a autovehiculelor.

CNAB urmăreşte modernizarea (upgrade-ul) subsistemelor TVCI digitale existente tip ENDURA din punct de vedere software şi hardware la o versiune superioară din punct de vedere tehnologic (ultima versiune dezvoltată de producătorul sistemului), precum şi mărirea gradului de acoperire a supravegherii video, prin creşterea numărului de camere video existente, furnizarea şi instalarea unei soluţii de "recunoaştere facială", dar şi furnizarea şi instalarea unei soluţii de recunoaştere automată a numerelor de înmatriculare a autovehiculelor.

[citeste si]

Terminalele supuse modernizării sunt următoarele: TVCI Terminal Extindere Plecări, de la sistem digital IP Pelco ENDURA 2.0 la ultima versiune dezvoltată de producătorul sistemului, şi TVCI Terminal Extindere Finger, de la sistem digital IP Pelco ENDURA 2.0 la ultima versiune dezvoltată de producătorul sistemului.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 3 ianuarie 2018, ora 16:00, iar primirea ofertelor sau a cererilor de participare se va face până la 10 ianuarie 2018, 10:00.

Ofertele vor fi deschise pe 10 ianuarie 2018, ora 11:00. Durata contractului este de 48 de luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel