Aeroport Otopeni: NEBUNIE TOTALĂ. Oamenii nu pot intra în România

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

UPDATE 00:16 - După aproape o oră de așteptare, s-a putut trece de punctul de trecere al frontierei de la Aeroportul Otopeni.

Știrea inițială:

Nebunie totală pe Aeroportul Otopeni! Pasagerii care au aterizat nu pot intra în țară. Sistemele de la intrarea în România sunt căzute, iar oamenii așteaptă de minute întregi activarea dispozitivelor. Până la această oră nu se cunosc motivele care au dus la crearea situației despre care vă relatăm.

"Pe bune? Nu se poate intra in Romania prin aeroportul Otopeni??? Scapi de furtuna si dai de incompetenta si bataie de joc? Cel putin 200 de oameni asteapta...noi avem deja 30 de minute!....", a scris pe Facebook Gabriel Liviu Ispas, secretar de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale.

După acest mesaj, în jurul orei 00:15, Gabriel Liviu Ispas a revenit cu un mesaj prin care a spus că problema s-a rezolvat: "Dupa 50 de minute de asteptare, s-a putut trece de punctul de trecere al frontierei de la Otopeni! Multumiri celui care a decis sa foloseasca solutia alternativa proaspatului defectat sistem electronic!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel