Adolescentă de 16 ani, gest extrem după o ceartă cu tatăl. Starea fetei - UPDATE

O adolescentă din Vâlcea a apelat la un gest extrem după o ceartă cu tatăl. În ce stare se află fata.

UPDATE: Fata de 16 ani este în comă și a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova.

„Este internată la Terapie Intensivă. Este intubată, ventilată mechanic, are politraumatism prin cădere de la înălţime, este monitorizată, investigată, primeşte tratament complex de terapie intensivă. Prognosticul medicilor este incert", a declarat, pentru Mediafax, Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt SJU Craiova.

Surse locale susțin că adolescenta ar fi avut tulburări de comportament şi urma un tratament de specialitate, citează Mediafax.

Știrea inițială

O fată de 16 ani din Vâlcea a căzut de la etajul patru al blocului în care locuiește. Din primele informații, se pare că această s-ar fi aruncat pe geam, după o ceartă cu tatăl ei. 

În ce stare se află tânăra

Adolescenta de 16 ani dse află în stare foarte gravă, este la terapie intensivă, la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea. Fata a fost luată aseară, după miezul nopții, din fața blocului, de către o ambulanță, în stop cardio-respirator. 

Medicii s-au chinuit minute bune să o resusciteze și într-un final au reușit acest lucru, însă starea ei este una extrem de gravă, iar medicii sunt sceptici în privința șanselor de supraviețuire.

Ce spun polițiștii

Poliția a confirmat în urmă cu puțin timp că fata a decis să se arunce de la etajul patru, pentru că în cursul zilei de ieri s-a certat de mai multe ori cu părinții, iar ultima altercație verbală a avut-o cu tatăl ei. 

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel