Adina Vălean, premieră pentru România în PE

Adina Vălean a fost aleasă, luni, în funcția de președinte al Comisiei parlamentare pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară. 

Europarlamentara PNL a fost votată prin aclamare la începutul ședintei de comisie de luni după-amiază. Este pentru prima oară când un europarlamentar român ocupă poziția de președinte de comisie parlamentară.

”Increderea colegilor mei din Comisia ENVI exprimata prin votul de astazi ma onoreaza si, in acelasi timp, ma responsabilizeaza pentru numeroasele dosare importante de legislatie din cea de-a doua jumatate a acestui mandat. Imi doresc sa avem o colaborare excelenta cu celelalte partide politice din Parlament pentru a promova legi esentiale pentru sanatatea si siguranta cetatenilor europeni,” a declarat Adina Vălean.

”Sanatatea publica, protectia mediului si siguranta alimentara sunt domenii de o importanta vitala pentru indivizi si comunitati și, cu cat mai sigure, cu atât mai bun va fi viitorul acestora. Voi continua sa reprezint si sa ma lupt pentru interesul Romaniei si din aceasta noua pozitie”, a conchis europarlamentarul PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel