Adi Popa revine la FCSB. Salariu uriaș

Adrian Popa revine la FCSB sub formă de împrumut de la Reading, și a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Din informaţiile Telekom Sport, "Motoreta" îşi va păstra salariul uriaş pe care îl are la Reading, de 60.000 de euro pe lună. Astfel, Adi Popa devine, de departe, cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Din această sumă, Gigi Becali va acoperi 20.000 de euro, restul banilor urmând să fie plătiţi de gruparea din liga a doua engleză. Chiar şi aşa, Adi Popa este cel mai bine plătit jucător din lotul FCSB-ului, surclasându-i pe Florinel Coman şi pe Dennis Man, care câştigă 15.500 de euro lunar fiecare.

Ajuns la 31 de ani, Adi Popa a intrat, în această vară, în ultimul an de contract cu Reading, astfel că el nu va mai reveni la echipa din Championship, după expirarea împrumutului la FCSB. Prin urmare, dacă este mulţumit de serviciile internaţionalului român, Gigi Becali are posibilitatea de a-i oferi un contract de lungă durată lui Adi Popa, la finalul sezonului.

Din nou în grupele unei competiţii europene

Internaţionalul în vârsta de 31 de ani, care a cucerit 7 trofee cu FCSB între august 2012 şi ianuarie 2017, va purta tricoul cu numărul 88 şi se va alătura echipei sâmbătă dimineaţa şi va face parte din lotul pentru partida cu FC Politehnica Iaşi, de duminică seara.

Mă bucur să revin la clubul unde am făcut performanţă şi unde am trăit cele mai frumoase momente ca fotbalist. Îmi voi pune toate calităţile în slujba echipei şi îmi doresc să reuşim îndeplinirea tuturor obiectivelor împreună. Îmi doresc enorm să evoluez din nou în grupele unei competiţii europene şi, poate cel mai mult, ca suporterii să vină alături de echipă şi să ne susţină aşa cum numai ei ştiu să o facă. Doar împreună putem reuşi, a declarat Popa.

Popa, care evoluează ca extremă dreapta, a semnat în ianuarie 2017 pentru Reading, care a plătit 1,8 milioane euro Stelei. În sezonul trecut, Popa a fost împrumutat la Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria). Fotbalistul mai are contract cu Reading până la data de 30 iunie 2020.

Citește și: Narcis Răducan, noul director sportiv al FCSB. Becali: Atitudinea mea se va schimba la 180 de grade

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel