Accident Ialomița. Soțul unei victime descrie momente cumplite. Ce a făcut șoferul TIR-ului înainte de accident

Accident grav între un microbuz ce transporta pasageri și un TIR, cu 10 morți și 7 răniți. Soțul unei femei, victimă în accident, abia își dusese soția la microbuz. 

Opt dintre oamenii decedați erau angajați Mega Image și mergeau spre muncă. Ceilalți șapte răniți erau tot angajați Mega Image. Din mesajul transmis de companie, înțelegem că ceilalți doi oameni care au murit în accident ar fi șoferii. 

Potrivit informațiilor Antena 3, șoferul de pe TIR plecase la ora 16:00 din Târgu-Jiu. El oprise cu câțiva kilometri înainte de accident pentru a bea o cafea, în speranța să ajungă acasă de dimineață, când urma să plece cu un alt transport. 

Ce spune soțul unei victime a accidentului din Ialomița

Soțul unei femei rănite în accident a afirmat, la Antena 3: ”Soția mea e bine, am vorbit cu ea. Mi-a povestit cum s-a întâmplat. A auzit o bubuietură, apoi țipete. Altceva nu mai știe nimic, doar că o doare spatele. La ora 4:27 de minute am dus-o eu cu o mașină la punctul de unde le lua microbuzul. Am dus-o la microbuz, cu bagaje, cu mâncare. M-am trezit, nu știam ce s-a petrecut, iar la cinci minute mi-a sunat telefonul. A sunat o fată din Alexeni să îmi spună că nu a ajuns microbuzul acolo. M-am îmbrăcat repede și am pornit spre Urziceni. Când am ajuns la Sfântul Gheorghe, multe mașini oprite, începuse să curgă salvările. Nu mă lăsau să intru. Când am ajuns acolo, era un maldăr de fiare unul peste altul. În decurs de 20 de minute, veniseră autoritățile. Nu au mai fost astfel de accidente". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel