Accident grav în Capitală, soldat cu doi răniți

accident
accident

Un accident rutier grav s-a produs, duminică seara, în Bucureşti pe Şoseaua Kiseleff, după ce un taxi, aflat în depășire, a acroșat un autoturism, care s-a izbit, ulterior, de un copac de pe marginea șoselei. Două persoane au fost rănite, fiind nevoie de echipajele de descarcerare, informează România TV. 

Potrivit primelor informații, mașina în care se aflau cele două victime, un Cielo, circula pe axul central al bulevardului Kiseleff din Capitală. Un taxi care efectua o depășire, a acroșat automobilul în care se aflau un bărbat și o femeie, cu vârste în jur de 45 de ani.

Conducătorul automobilului a pierdut controlul volanului, probabil și din cauza carosabilului alunecos, și a ricoșat într-un copac aflat pe marginea drumului. În urma coliziunii, pasagerii din Cielo au fost răniți, pentru scoaterea lor din mașină fiind nevoie de intervenția celor de la Descarcerare.

Mai multe echipaje de la Poliţie şi de la Pompieri au sosit la locul accidentului. La sosirea echipajelor de Descarcerare, victimele erau conştiente, dar prezintă mai multe leziuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel