A plouat cu goluri! Echipa Anamariei Prodan, REZULTAT FINAL cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în play-out

Echipa de fotbal FC Hermannstadt, la care Anamaria Prodan este investitor principal, a disputat un meci cu Sepsi Sfântu Gheorghe în cadrul etapei a 10-a a play-out-ului Ligii 1.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor de 2-2 (1-1).

Gazdele au deschis repede scorul, în minutul 5, portughezul Yazalde reuşind un lob peste portarul Roland Niczuly în urma unui aut de pe partea stângă. Până la pauză însă, Sepsi OSK a reuşit să egaleze prin Lorand Fulop, care a trimis în plasă din voleu o minge respinsă greşit de portarul gazdelor.

În minutul 74, Gabriel Debeljuh a readus-o pe FC Hermannstadt în avantaj, fructificând o pasă perfectă de pe partea dreaptă a aceluiaşi Yazalde. Scorul final 2-2, a fost stabilit în minutul 82, Lorand Fulop reuşind dubla după o pasă a lui Florin Ştefan.

Formaţia condusă de Ruben Albes îşi întrerupe astfel seria celor 3 victorii consecutive şi se menţine pe locul 5, la egalitate de puncte, 28, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dar cu un golaveraj mai slab. FC Hermannstadt - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-2 (1-1), Stadion Municipal - Sibiu

Au marcat: Yazalde Gomes Pinto (5), Gabriel Debeljuh (73) / Lorand Fulop (35, 82) Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Daniel Hulubei (Vaslui); arbitru de rezervă: Andrei Moroiţă (Ploieşti) Observator: Adrian Vidan (Bucureşti), notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel