A doua dronă deasupra Brăilei. Un cetățean a filmat-o și a sunat la 112, dar oamenii legii l-ar fi întrebat "dacă a fumat ceva"

colaj captură video
colaj captură video

Polițiștii au confirmat primirea apelului, însă au declarat că, în momentul sosirii la locul incidentului, nu au văzut nimic pe cer.

După ce o dronă militară s-a prăbușit joi în Insula Mare a Brăilei, sâmbătă seara, în jurul orei 22:00, un cetățean a surprins imagini cu un al doilea obiect zburător asemănător care survola zona de case din Centrul Vechi, în apropierea Grădinii Mari din orașul Brăila. Acesta a declarat pentru debraila.ro că a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a alerta autoritățile.

Potrivit informațiilor furnizate de martor, drona prezentă în filmări era echipată cu lumini roșii și verzi și zbura într-un mod haotic, la diferite altitudini. Persoana care a surprins imaginile a considerat că traseul neobișnuit al dronei reprezenta un posibil pericol, motiv pentru care a considerat că trebuie să solicite intervenția autorităților.

La scurt timp după apelul la 112, polițiștii și jandarmii au ajuns la fața locului pentru investigații. Martorul a relatat că unul dintre oamenii legii l-ar fi întrebat ironic dacă a consumat substanțe interzise. În urma cercetărilor la fața locului, IPJ Brăila a confirmat pentru publicația amintită că apelul la 112 a fost înregistrat și că echipajele de poliție și jandarmerie au intervenit pentru a verifica situația, însă nu a fost detectat niciun obiect zburător în zonă.

“Poliția Municipiului Brăila a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că în zona străzii Zidari ar zbura o dronă. Polițiștii, sprijiniți de jandarmi, s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate în limita competențelor nu s-a putut confirma prezența obiectului indicat”, a comunicat Poliția.

O altă dronă (a doua, în afara celei prăbușite joi în Insula Mare a Brăilei), cu lumini puternice, ar fi fost filmată de o altă persoană, tot în zona Grădina Mare, în seara de joi, în jurul orei 20:00, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel