Fosta regină Beatrix a Olandei, membră a grupului Bilderberg

beatrix
beatrix

Fostul suveran olandez, regina Beatrix, care a abdicat, marți, este membră a  organizatiei elitiste mondiale Bilderberg Group. Acest grup reunește anual oameni influenți din SUA și Europa occidentală. Grupul secret a luat ființă la inițiativa tatălui reginei Beatrix, în 1952.  Este și membră de onoare a Clubului de la Roma.  Averea reginei Beatrix a fost estimată de "Forbes" la 300 milioane dolari, fără a fi detaliată.

[caption id="attachment_311897" align="alignnone" width="640"] Foto: Daily Mail[/caption]

 Grupul Bilderberg a fost fondat în anul 1952, iar prima întâlnire dintre membrii acesteia a avut loc în anul 1954 în hotelul Bilderberg din localitatea olandeză Oosterbeek, organizația împrumutând numele acestui hotel.

Grupul Bilderberg a fost organizat de către prințul olandez Bernhard de Lippe-Biesterfeld, tatăl fostei regine Beatrix a Olandei. Fondatorii Grupului Bilderberg sunt cunoscuții oameni de afaceri David Rockefeller și unii membrii ai familiei Rotschild.

Grupul Bilderberg este o organizație secretă compusă din persoane influente, politicieni, academicieni, bancheri, deținători de corporații, în total acest grup numărând aproximativ 180 de membri.

Scenarii despre grupul Bilderberg

În presă se spune că Grupul Bilderberg este organizat pe trei nivele, mai exact Cercul exterior, Comitetul director și Comitetul Consultativ Bilderberg. Cercul exterior include majoritatea membrilor organizației, aproximativ 80-85% dintre aceștia. Comitetul director este compus dintr-un număr restrâns de membri, aproximativ 35, aceștia cunoscând 90% dintre strategiile și scopurile Grupului Bilderberg, fiind și membri ai Consiliului pentru Relații Externe, anterior amintit. Comitetul Consultativ Bilderberg este compus dintr-un număr de 12 membri care cunosc toate detaliile organizației.

Grupul Bilderberg este evocat de unii ca fiind cel căruia i se datorează situația economică actuală a lumii, fiind o strategie prin care se scade importanța monedei Euro, în fine ajungându-se la o soluție de ieșire din criza financiară: impunerea unei monede mondiale, emisă de către Fondul Monetar Internațional (FMI). Acesta este doar unul dintre pașii prin care se va ajunge la o Nouă Ordine Mondială, cunoscută și sub numele de New World Order.

Noțiunea de suveranitate națională, depășită

Anul acesta, membrii grupului se vor întâlni în localitatea Chantilly, statul american Virginia, între 22-24 iunie, potrivit informațiilor prezentate de ziaristul James P. Tucker Jr., de la American Free Press. Grupul Bilderberg susține o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate naționala este depășită. Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și al refuzului de a prezenta comunicate de presă, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial.

Printre participanții la reuniunile trecute ale grupului s-au numărat Hillary Clinton, Bill Clinton, Barack Obama, Donald Rumsfeld, Henry Kissinger, regele Juan Carlos al Spaniei, Regina Beatrix a Olandei și Tony Blair, dar și reprezentanți ai Consiliilor de Administratie de la IBM, Xerox, Royal Dutch Shell, Nokia și Daimler.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel