15 martie protest autostrăzi. Mircea Badea: V-ați dus după fentă și haliți orice momeală

Pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, Ştefan Mandachi a anunţat că va suspenda activitatea în restaurantele pe care le deţine în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor.

Multă lume a anunțat că se va opri din activitate pentru a atrage atenția autorităților vizavi de lipsa autostrăzilor. Mircea Badea a comentat acest subiect. Realizatorul TV vorbește de ani întregi despre problema lipsei autostrăzilor, dar românii nu prea au părut interesați de subiect... până acum când, ca la un semnal din deget, toată lumea a conștientizat. Mircea Badea are și o explicație.

”Eu am avut o preocupare constantă cu autostrăzile și des am invocat subiectei lipsei lor în emisiunile mele. Nu am găsit foarte multă rezonanță. Nu devenise marele deziderat național. Dintr-odată însă.... în 2019, lumea și-a dat seama că are nevoie de autostrăzi. Ce v-a apucat acum așa brusc când pe Kovesi a pus-o sub acuzare?

Este nevoie de autostrăzi în România? Da, este, dar să încerci să deturnezi atenția de la destructurarea sistemului stalinist și securist al lui Băsescu... și iată că se reușește. V-ați dat seama că avem nevoie de autostrăzi fix acum. Toată treaba asta foarte bine călăuzită, operațiune de marketing bună, are un singur scop: deturnarea atenției de la subiectele crâncene despre Kovesi.

În altă ordine de idei, avem nevoie de autostrăzi. Unii dintre noi am îmbătrânit spunând acest lucru, unul dintre noi fiind chiar eu. Alții se duc după fentă și halesc orice momeală dată de băieții șmecheri”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Ştefan Mandachi, 15 minute de stat degeaba pe 15 martie. Marea întrebare și frica de Șerban Huidu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel