Victor Ponta, mesaj special pentru Călin Popescu Tăriceanu

Fostul premier Victor Ponta mărturisește că s-a bucurat să-i ureze astăzi "La mulți ani!" președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl numește "un prieten și un partener adevărat".

Călin Popescu Tăriceanu, președinte al Senatului și co-președinte ALDE, împlinește astăzi 64 de ani. Cu această ocazie, fostul lider al PNL a primit urări și din partea lui Victor Ponta.

"M-am bucurat azi să îi spun "La mulți ani!" lui Călin Tăriceanu - un prieten și un partener adevărat!", a scris, joi, pe pagina sa de socializare, fostul premier, postarea sa fiind recompensată cu peste 6.500 de like-uri și sute de comentarii, cele mai multe de apreciere, însă și unele de avertizare.

"Ai grija! La fel le-ai dat giru si lui Antonescu si lui Dragnea ! Invata din greseli ! Doar esti un baiat destept ! Fii mai circumspect ! Bafta in toate !", "trbuie sa fiti impreuna doar asa v-om scapa de tradatori,separat sau cu pnl-pdl d-le Tariceanu ve-ti pierde alegatori chiar daca pnl se curata acolo ramin multe gunoaie.Daca si Ponta stie sa-si aleaga oamenii cred ca s-ar putea realiza multe ptr tara", "Timpul sa va faca sa-l considerati prieten si peste....zeci de ani. La multi ani , Domnule Tariceanu !", "La multi ani!multa sanatate face-ti o echipa puternica impreuna (o Fecioara si un Capricorn) farà discutie un duo forte", "DOI PRIM MINISTRI CU ADEVARAT PATRIOTI, DISTOINICI SI SERIOSI! LA MULTI ANI!", "La multi ani !problema e ca in politica totu se schimba in functie de ....! si chiar mi ar fi placut cu dumneavoastra prim'ministru", sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel