Ponta-Tăriceanu, tandem sau speculație. Fostul premier, răspuns răspicat

Calin Popescu Tariceanu - Victor Ponta
Calin Popescu Tariceanu - Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, la DCNews Live, despre relație pe care o are cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și despre un posibil tandem politic. 

Întrebat despre relația cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta a răspuns: "O relație excelentă, la nivel personal. La nivel politic, mie-mi place. ALDE nu s-a dezis de USL și de ceea ce am vrut noi în 2012. Am văzut oameni de la PNL care ziceau 'dom'ne, USL-ul, ce lucru rău a fost'. Păi, măi fată, ești deputat pentru că era USL, altfel nu te vota nimeni pe tine, doar Vanghelie strângea niște voturi. Tu ești deputat pentru că a existat USL-ul. Cum să vii să spui ce lucru rău a fost?", a spus Victor Ponta, la DCNews Live. 

Cât despre un tandem cu Tăriceanu, fostul premier a spus că "este doar o speculație de presă și ceea ce fac domnul Tăriceanu și Daniel Constantin, fac foarte bine și-mi place ce fac, dar nu se pune problema ca eu să plec din PSD. Dacă vreau să fac politică la nivelul unu, pot să fac în PSD, nu cred că mă oprește cineva, dar nu e cazul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel