Victor Ponta, la Palatul Victoria: Aici se vorbește mult și nu se face întotdeauna suficient de mult

Premierul Victor Ponta, prezent, joi, la evenimentul "Azi Vorbim Noi", organizat la Palatul Victoria, le-a transmis copiilor prezenți recunoștința pentru că ajutorul acordat Executivului ca să treacă de la vorbe la fapte , mărturisind că "la Guvern se vorbește mult și nu se face întotdeauna suficient de mult".

În discursul susținut astăzi în fața copiilor prezenți la evenimentul "Azi Vorbim Noi", organizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, alături de Consiliul Elevilor și UNICEF România, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, premierul Victor Ponta i-a îndemnat să folosească fiecare ocazie pentru a se face ascultați.

Victor Ponta se întâlnește cu Klaus Iohannis

"Am înțeles că azi vorbiți voi. Eu doar vă salut, vă spun bine ați venit în această clădire — era să zic casă a Guvernului, pentru că o casă unde nu sunt copii e o casă goală din punctul meu de vedere. Astăzi în sfârșit are și suflet. Vă rog doar să folosiți fiecare ocazie pentru a fi ascultați. Eu, deși ajung foarte târziu acasă, atunci când ajung nu vorbesc, ci ascult ceea ce îmi spun Irina sau Andrei. Mă cam ceartă că nu prea înțeleg întotdeauna și nu sunt foarte cuminte să fac tot ceea ce îmi spun ei, dar încerc, fac progrese în această direcție. Vreau să mulțumesc și să felicit inițiatorii acestui proiect, să spun că mă bucur de fiecare dată când colaborarea  UNICEF, Ministerul Muncii, toate autorităților statului se reflectă în lucruri concrete și să Îmi exprim speranța că, dacă tot sunteți la Guvern — aici se vorbește mult și nu se face întotdeauna suficient de mult — poate faceți voi mai mult în această zi, iar noi vă suntem recunoscători că ne mai ajutați să trecem de la vorbe la fapte. Bine ați venit și doresc ca această clădire să aibă cât mai des viață, să fie cât mai des copii", a declarat prim-ministrul.

La evenimentul de la Palatul Victoria, alături de premierul Victor Ponta au mai fost prezenți reprezentantul UNICEF în România - Sandie Blanchet, ministrul Muncii - Rovana Plumb, președintele Camerei Deputaților - Valeriu Zgonea, președintele Consiliului Elevilor - Horia Șerban Ioniță, elevi, pecum și Andreea Marin, Ambasador Național UNICEF. Cu această ocazie, a fost lansat  "Ghidul Copiilor pentru Adulții care decid Viitorul lor — Politicieni, Guvernanți, Lideri Formali sau Informali".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel