VICTOR PONTA, despre DOSARUL MICROSOFT. "Toate vin de la COTROCENI"

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a fost menţionat astăzi în dosarul Microsoft, numele său fiind asociat de cel al lui Claudiu Florică, fost şef al Fujitsu România.

Actualul prim-minsitru a declarat că în anul 2003 a devenit ministru, astfel că, în 2004, an în care i se impută anumite fapte, el nu mai era şeful Corpului de Control.

Acesta a spus că dacă se făceau anumite cercetări şi era studiat cu atenţie Monitorul Oficial, s-ar fi putut observa care este adevărul cu privire la aceste declaraţii.

"Ca să subsumez, nu pot să mă supăr pe nimeni, mâine dacă mă cheamă vreo instituţie oficială a statului, DNA, mă duc să explic să vadă că în 2004 nu mai eram şeful Corpului de Control", a spus acesta.

De asemenea, acesta a ţinut să menţioneze că toate aceste dosare sau situaţii care au apărut în ultimul timp, în care este şi el sau Klaus Iohannis implicat, "apar de la Cotroceni".

Citeşte şi: Victor Ponta, în dosarul Microsoft. Prima reacție: E o glumă, nu?

Acesta a mai spus că nu îl cunoaşte pe Claudiu Florică, "nu ştiu cine este în acest dosar. Nu vreau să încurc lucrurile", a explicat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel