DOSAR MICROSOFT. DNA, OFICIAL despre implicarea lui Victor Ponta. Ana Birchall, revoltată: Trebuie să înceteze!

Foto: Blog Ana Birchall
Foto: Blog Ana Birchall

Direcția Națională Anticorupție a clarificat public situația premierului Victor Ponta în dosarul "Microsoft". 

Deputata PSD Ana Birchall a făcut un apel ca "Zvonurile, dezinformările, fumigenele de campanie trebuie să înceteze în acest moment".

Dana Grecu, în costum național: Sunt impresionată și motivată să cred că ne va fi mai bine

"Întotdeauna am susţinut independenţa justiţiei şi cred în justiţia din România. Tocmai din acest motiv mă declar total împotriva practicii josnice de a folosi justiția în scop politic și electoral. Dosarele aflate în curs de soluționare nu au ce să caute în dezbaterea politică", a continuat deputatul PSD.

Dezinformări în prag de campanie

"Propagarea minciunilor și dezinformărilor la adresa candidatului PSD-UNPR-PC la prezidențiale, Victor Ponta, cu doar 2 zile înainte de începerea campaniei electorale trebuie să înceteze rapid. Fără nici o urmă de îndoială, DNA a confirmat ceea ce și Victor Ponta a spus în aceste zile. Nu există nici un fel de legătură între dosarul "Microsoft" și actualul premier al României, Victor Ponta", a subliniat Ana Birchall.

Apel la o campanie curată

"Fac un apel către toți liderii de opinie responsabili și către adversarii politici să păstreze o campanie electorală curată, cu teme relevante pentru români, lipsită de dezinformări și manipulări, lipsită de atacuri nejustificate la persoană. Românii merită o campanie electorală pozitivă după 10 ani de conflict perpetuu și scandal social, promovat de politica de stat a lui Băsescu, o politică bazată pe ură și dezbinare" ,a mai declarat Ana Birchall, deputat PSD și Înalt reprezentant al Primului Ministru pentru Afaceri Europene și parteneriat cu SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel