Un elev din Huedin a decedat la Balul Îndrăgostiţilor

spray
spray

Un elev de 18 ani de la Liceul "Octavian Goga" din Huedin, judeţul Cluj, a murit, vineri noapte, la Balul Îndrăgostiţilor. Din primele informații, la scurt timp după ce un tânăr de 28 de ani, fiul preotului din Huedin, a pulverizat spray lacrimogen în sala balului, elevul a ieşit afară, unde a leșinat și a decedat câteva momente mai târziu, scrie România TV.

Vineri noapte, în jurul orei 1.20, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 că un băiat se afla în stare de inconştienţă pe trotuarul din faţa unei clădiri din Huedin. Medicii sosiţi imediat la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe tânăr, însă fără succces.

"Poliţia a fost anunţată că un tânăr participant la Balul Îndrăgostiţilor se afla în stare de inconștienţă în faţa unui magazin, deasupra căruia era localul unde acesta participase la bal. Acolo, tânărul a fost găsit în stare de inconștienţă. Acesta a decedat la scurt timp de la intervenţia echipajului SMURD, în urma unui stop cardio-respirator", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba.

Potrivit managerului Spitalului Orăşenesc Huedin, Adriana Costin, tânărul decedat nu prezenta semne de iritaţie chimică sau agresiune, la un control sumar.

La rândul său, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a afirmat că petrecerea la care a participat elevul decedat a fost organizată de şcoală de Dragobete şi că nu a fost vorba despre vreun conflict. "Discuţia despre spray-ul iritant (n.r. - faptul că ar fi murit după ce i-ar fi fost pulverizat spray lacrimogen în faţă) nu este confirmată", a precizat Cuibus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel